Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا قربانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره اقدامات فناورانه مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در دوران کرونا اظهار کرد: با توجه به شرایط این روزهای کشور و درگیری با بیماری کرونا و تعطیلی سیستم آموزشی مدارس و دانشگاه‌ها به عنوان بخش محرک علم و فناوری ایران اسلامی، مرکز رشد دانشگاه آزاد واحد ساری به عنوان بازوی فناور معاونت پژوهشی دانشگاه ازاد اسلامی در راستای ایجاد امید و با توجه به امکانات و زیرساخت‌های موجود در دانشگاه به برنامه‌ریزی برای تبدیل این تهدید به فرصت با استفاده از امکانات و شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در این مرکز اقدام کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این راستا این مرکز اقدام به برگزاری کلاس‌های آموزش آنلاین برای مدارس و دانشگاه‌های سطح استان و شرکت مستقر در مرکز رشد(آنلاین اموزآن) که متولی انجام این کار شده بود با برخی هماهنگی‌های به عمل آمده در حال کار با سایرسازمان‌های دولتی و غیردولتی است.

ضدعفونی شهر با بهره‌گیری پهباد ساخته شده توسط فناوران دانشگاه آزاد ساری

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری بیان کرد: در گام بعدی شرکت دیگر مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری (مجموعه مراد) برای همکاری در زمینه سم پاشی مکانیزه شهری با استفاده از پهباد مد نظر قرار گرفت. بدین منظور مذاکراتی با نهادهای مرتبط انجام پذیرفت و محصول مورد نظر (پهباد) طراحی و ساخته شد. برای تولید محصول ضدعفونی کننده نیز با همکاری یکی از شرکت‌ها (شرکت تجهیزات پزشکی) با ادارات مرتبط با این امر جلسه‌ای با همکاری بسیج اساتید استان ترتیب داده شد و آمادگی برای تولید روزانه 1000 لیتر محلول ضدعفونی کننده به نهادهای مسئول اعلام شد.

قربانی درباره تأمین نیازهای بیمارستان‌ها و مراکز درمانی منطقه توسط فناوران دانشگاه آزاد اسلامی، عنوان کرد: در ادامه با توجه به مشکلات بیمارستان‌های کشور و منطقه، تولید دستگاه ونتیلاتور برای بیماران حاد تنفسی که از نیازهای مبرم این روزهای کشور است نیز در دستورکار قرار گرفت و اکنون نمونه اولیه این محصول نیز تولید شده است. این دستگاه از طریق معاونت فناوری و نوآوری سازمان به همراه دو محصول دیگر به معاونت علمی ریاست جمهوری ارسال شد تا در لیست گیرندگان تسهیلات برای تولید قرار بگیرد.

ساخت تونل ضدعفونی هوشمند

وی ادامه داد: محصول دیگر مرتبط با این ایام که در مرکز رشد دانشگاه ازاد ساری تولید شده است اتاق ضدعفونی یا ضدعفونی هوشمند است که از آن می توان برای ضدعفونی اشخاص و وسایل حمل و نقل در انواع ادارات و هایپرمارکت‌ها و سایر اماکن با ازدحام بالا استفاده کرد. لازم به‌ذکر است که در حال حاضر با هماهنگی‌های اولیه انجام گرفته توسط مرکز رشد این محصول از طریق دانشگاه علوم پزشکی مازندران در حال گرفتن تاییدات نهایی برای عرضه در امکان بهداشتی است.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری افزود: محصول دیگری که توسط شرکت‌های مستقر دراین مرکز به مرحله بهره‌برداری رسیده است ابسلانگ هوشمند است که قبلا امور برندینگ و تجاری‌سازی ان انجام شده است. همچنین دیگر محصول مرتبط با این ایام که توسط یکی از شرکت‌های مستقر انجام گرفته دستگاه تب سنج غیرتماسی است.

قربانی درباره آخرین یافته فناوران دانشگاه آزاد واحد ساری نیز بیان کرد: دستاورد دیگر این مرکز دستگاه تشخیص و درمان فیبریلاسیون در افراد با همودینامیک ناپایدار (Autofibrol) است. داروهایی که در ICU به بیمار داده می‌شود مثل کلترا، هیدروکسی کلرکین و کلرکین، ازیترومایسین، سیپروفلوکساسین و اوفلوکساسین و خیلی از داروهای ضداریتمی مثل آمیودارون، سوتالول، پروکایناماید و داروهایی که عادی خود فرد ممکن است مصرف کند مثل ستیریزین، هالوپریدول یا تیوریدازین. اگر به تنهایی مصرف شود مشکلی ندارند ولی مصرف همزمان می‌تواند احتمال اریتمی را بالا برده و حتی باعث تورسید دی پوینت و ایست قلبی شود.

وی گفت: در افرادی که سطح الکترولیت خون چک نشود مثلاً هایپوکالمی یا هایپومنیزیمی داشته باشند احتمالش بیشتر می‌شود و یا افرادی که مشکل قلبی مثل نارسایی قلبی یا کلیوی و کبدی از قبل داشتند ممکن است ریسک این مورد بالا برود. بنابراین در این افراد که دو دارو رو مصرف می‌کنند و مشکل زمینه‌ای اعم از قلبی، کلیوی و کبدی و الکترولیت ندارند ریسک کمتر بوده ولی باید حتما نوار قلب آنها کنترل شود و آنهایی که مشکل زمینه‌ای دارند که حتما باید کنترل شود حتی اگر یکی از این داروها را مصرف می‌کنند، بنابراین اتوفیبرول می‌تواند برای همه بیمارانی که بیش از یکی از این داروها رومصرف می‌کنند یا مشکل زمینه‌ای دارند استفاده شود.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری خاطرنشان کرد: به حول و قوه الهی بتوانیم با تکیه بر توانمندی‌های جوانان همین دیار در تعالی هرچه بیشتر این مرز و بوم موفق بوده و در سال جهش تولید بتوانیم با همکاری و همیاری بیشتر مسئولان، منویات مقام معظم رهبری را محقق کنیم.

انتهای پیام/

358 / 167 ضدعفونی شهر ساری با پهباد ساخت ونتیلاتور در دانشگاه آزاد ساری مرکز رشد دانشگاه آزاد ساری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری فناوران دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد ساری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۰۷۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟/ توافقات اولیه سریال

مهدی فرجی تهیه کننده تلویزیون که اخیراً فصل پنجم سریال «نون.خ» را به تولید رساند درباره اینکه چه سریال جدیدی در دست دارد به خبرنگار مهر بیان کرد: در حال حاضر سریال «کندو» به کارگردانی احمدرضا درویش را دنبال می کنیم و پیش می بریم.

وی اضافه کرد: فیلمنامه این سریال نوشته شده و آماده است و این روزها توافقاتی برای تامین منابع مالی سریال در حال انجام است که سازمان صداوسیما بخشی از ماجراست و همچنین استانداری سیستان و بلوچستان نیز بخشی دیگر از این مساله را بر عهده دارد.

تهیه کننده «کندو» درباره زمان تولید این سریال عنوان کرد: با پیشرفت این توافقات امیدواریم امسال این سریال به مرحله تولید برسد.

وی در پایان از ساخت یک سریال در شبکه نمایش خانگی خبر داد که خبرها و جزییات بیشتر آن را به آینده موکول کرد.

سال گذشته علی دارابی قائم‌مقام وزیر میراث فرهنگی درباره ساخت سریالی که قرار است وزارت میراث فرهنگی روی آن سرمایه گذاری کند، به مهر گفته بود: «یکی از سریال هایی که قرار است ساخته شود سریال «کندو» به نویسندگی و کارگردانی احمدرضا درویش و تهیه کنندگی مهدی فرجی است. این سریال به صورت مشترک بین ما و صداوسیما تولید می شود و در حوزه میراث، گردشگری و صنایع دستی است. در حال حاضر فیلمنامه آن به نگارش درآمده است و این روزها هم در مرحله پیش تولید قرار دارد.»

کد خبر 6096111 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • ساخت کمپ تمرینی برای تیم فوتبال نساجی در قائمشهر
  • احمدرضا درویش امسال «کندو» را کلید می‌زند؟/ توافقات اولیه سریال
  • حادثه تلخ برای جوان معلول ساروی که نخبه دانشگاه بود
  • آموزش ساخت پمپ آب قوی با مواد اولیه ساده و ارزان در خانه (فیلم)
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • افتتاح نمایشگاه صدرا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوئین زهرا
  • شرکت بیش از ۱۳ هزار داوطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مازندران
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج