Web Analytics Made Easy - Statcounter

پنل تخصصی نحوه برخورد با داروهای ضد پلاکت و آنتی کواکولان‌تراپی در بیماران جراحی توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم پزشکی در ساختمان پردیس دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد واحد ساری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پنل تخصصی نحوه برخورد با دارو‌های ضد پلاکت و آنتی کواکولان‌تراپی در بیماران جراحی توسط کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده علوم پزشکی در ساختمان پردیس دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رامین مفرح، معاون آموزشی پردیس پزشکی واحد ساری با بیان اینکه دارو‌های ضد پلاکت Antiplatelet drug در داروشناسی به گروهی از دارو‌های کاهش‌دهنده پلاکت گفته می‌شود که از تشکیل ترومبوز جلوگیری می‌کنند، بیان کرد: این دارو‌ها در پیشگیری از انواع بیماری‌های انعقادی قلبی ـ عروقی و نیز مغزی نقش دارند.

رامین مفرح مطرح کرد: همچنین در این پنل تخصصی، عوارض مسمومیت با این گروه دارو‌ها به ویژه هنگامی که چند نوع گوناگون داروی ضد پلاکت باهم مصرف شود٬ خونریزی‌های داخلی و به ویژه خونریزی در دستگاه هاضمه مورد بررسی قرار گرفت.

معاون آموزشی پردیس پزشکی واحد ساری تصریح کرد: استقبال دانشجویان پردیس دانشکده پزشکی ساری اهمیت این نشست تخصصی و علمی را دوچندان کرد و نحوه مصرف دارو‌های ضد پلاکت در بیماران جراحی برای این دانشجویان در این پنل توسط اساتید مجرب و متخصص قلب و عروق دانشگاه تشریح شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه آزاد واحد ساری کمیته تحقیقات دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۴۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل، دکتر سبزعلیپور، مدیر داروی معاونت غذاودارو دانشگاه در حاشیه بازدید از داروخانه‌های سطح شهرستان پارس آباد گفت: در این بازدیدها، مقادیر قابل توجهی داروی قاچاق و تاریخ گذشته کشف و ضبط شد که پرونده تخلفات این داروخانه‌ها جهت رسیدگی بیشتر به مراجع قضایی ارسال می‌شود.
وی با تاکید بر حضور فعال مسئول فنی در داروخانه‌ها و اطلاع رسانی‌های مکرر نسبت به اصالت سنجی دارو‌ها و فرآورده‌های سلامت محور در سامانه TTAC اظهارداشت: در صورت مغایرت اطلاعات سامانه TTAC و موجودی فیزیکی داروخانه، ضمن قطع سهمیه، موضوع در کمیسیون قانونی ماده ۲۰ دانشگاه مطرح خواهد شد.
مدیر داروی معاونت غذاودارو دانشگاه بیان داشت: انبار دارویی داروخانه‌ها بایستی طبق آیین نامه و ضوابط به معاونت غذا و دارو معرفی و تاییدیه‌های لازم از سوی موسس اخذ شود.
رعایت اصول علمی و فنی در ساخت دارو‌های ترکیبی و همچنین ارجاع بیمار به پزشک مربوطه از دیگر موضوعات مورد تاکید مدیر داروی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل بود.

دیگر خبرها

  • تجویز داروی خارج از این فهرست ممنوع است
  • تجویز داروی خارج از فهرست کشوری ممنوع است
  • جدیدترین نتایج اعتباربخشی دانشکده‌های پزشکی کشور اعلام شد
  • تشریح ۵ گام ارتقای تعلیم و تربیت اجتماعی
  • شرکت بیش از ۱۳ هزار داوطلب در آزمون استخدامی آموزش و پرورش مازندران
  • کشف لوازم آرایشی و بهداشتی غیر مجاز در کاشان
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته
  • کشف بیش از دو هزار کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در فروردین ماه
  • واکنش رئیس دانشگاه تهران به انحرافات پژوهشی در حوزه زنان در دنیا
  • کشف ۲۵۷۶ قلم کالای آرایشی و بهداشتی تقلبی در مشهد