Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد محمد زاده مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز اظهار کرد: در حال حاضر، استان مازندران دارای ۱۴ واحد دانشگاهی و همچنین تعداد ۷ مرکز رشد در سراسر استان است.


وی ادامه داد: سیاست هایی که دانشگاه آزاد در سال های اخیر در حوزه های نوآوری و فناوری تحت عنوان مرکز رشد داشته است، کار جدیدی بوده است و دستاوردهای بسیار خوبی نیز داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمدزاده تصریح کرد: در این نمایشگاه ما حدود ۴۰ محصول برتر را ارائه داده ایم و با توجه به سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر تخصص گرایی و استفاده از ظرفیت های استانی و منطقه ای در مراکز رشد، ما سعی کرده ایم هریک از مراکز رشد ما در یک حوزه مشخص و با رویکرد معینی فعالیت های علمی و پژوهشی خود را انجام دهند.


وی افزود: به صورت کلی می توان گفت واحد آمل در حوزه گیاهان دارویی، واحد ساری در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در صنایع مختلف مانند گردشگری، کشاورزی و حوزه پزشکی فعالیت می کند همچنین واحد قائمشهر در حوزه دام و طیور ، واحد چالوس در حوزه جنگل و منابع طبیعی و واحد رامسر در حوزه گردشگری فعالیت تخصصی و متمرکز خود را ارائه می دهند.


عضو هیئت علمی دانشگاه ساری خاطرنشان کرد: یکی از شاخص ترین دستاوردهای واحد ساری که برای اولین بار در کشور ساخته شده است، ساخت اپلیکشن های جدید و نوآورانه در حوزه آموزش است برای مثال توانسته ایم سامانه وادا را طراحی و راه اندازی کنیم که در آن هم دانش آموزان هم والدینشان و حتی معلمان می توانند باهم در ارتباط باشند و شرایط درسی دانش آموز را نیز به خوبی بررسی نمایند که می تواند در پیشرفت علمی و آموزشی دانش آموز تاثیرگذار باشد.


محمد زاده در ادامه گفت: یکی از چالش های اصلی دانشجویان در دانشگاه آزاد ، عدم حمایت بخش دولتی نسبت به این مجموعه است زیرا در حال حاضر مراکز رشد به صورت خودگردان اداره می شوند و اگر دولت از آن ها حمایت کند قطعا نتایج و دستاوردهای بهتری کسب خواهیم کرد.


وی بیان کرد: همین موضوع می تواند تاثیر به سزایی در اشتغال قشر جوان و دانشگاهی ما داشته باشد. همچنین عدم وجود یک اکوسیستم منسجم در حوزه پژوهش و فناوری است. البته این مسئله ممکن است تا حد زیادی در استان های بزرگ مانند تهران حل شده باشد اما در تمامی استان های کشور نتوانسته ایم این اکو سیستم را کامل نماییم که در این راستا لازم است مسئولین و سازمان های مربوطه مانند بنیاد ملی نخبگان و دانشگاه های دولتی همکاری بیشتری با واحدهای دانشگاه آزاد داشته باشند.

محمد زاده در پایان تاکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی و مسئولین مربوطه حمایت های مالی و معنوی متعددی را انجام داده اند که امیدواریم بتوانیم با ایجاد یک شبکه کسب و کار منسجم و همچنین رفع مشکلات مالی در حوزه های پژوهش و فناوری روند تجاری سازی بهتری را برای عملی کردن طرح ها و ایده های نخبگان خود رقم بزنیم.
انتهای پیام/

283 / 167 دانشگاه آزاد اسلامی مازندران ساری اپلیکیشن وادا ارتقای سطح علمی کسب و کار محمد محمدزاده مرکز رشد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی مازندران ساری ارتقای سطح علمی کسب و کار محمد محمدزاده مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۳۰۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • سرپرست حوزه معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد رشت معرفی شد
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • شیب داوطلبان ورود به دانشگاه در رشته‌های علوم انسانی بالاست/ کشور با خطر کمبود تکنسین مواجه است
  • تعداد دفاتر تقریب به ۳۵ دفتر در دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور رسیده است
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند